Ексректор луцького вишу відзначає 80-річний ювілей

1
-5
Ексректор луцького вишу відзначає 80-річний ювілей
Свій день народження сьогодні, 13 червня, відзначає науковець, ексректор Університету імені Лесі Українки професор Іван Олексеюк.

Про це повідомили на сторінці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у фейсбуці.

"Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого 80-ліття! Міцного Вам здоров'я, родинного тепла, здійснення заповітних мрій, бажань та сподівань, сімейного благополуччя. Творчої наснаги, успіхів, усіляких здобутків!

Нехай людська шана та чуйність буде подякою Вам за все зроблене та втілене. Божого благословіння Вам та Вашим близьким. Уся академічна та студентська спільнота цінує Вашу самовіддану працю! Нехай Господь дарує Вам многії і благії літа та оберігає від негараздів усю родину! Дякуємо за Вашу невтомність, професіоналізм та безмежну відданість справі", - привітав професора ректор СНУ Анатолій Цьось.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це кращий з усіх ректорів, яких я знав. Міцного здров'я!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні