Луцькому садочку хочуть купити газонокосарку: за скільки

0
11
Луцькому садочку хочуть купити газонокосарку: за скільки
Луцькому закладу дошкільної освіти №20 планують придбати газонокосарку.

Про це стало відомо у п’ятницю, 12 червня, на засіданні 82-ї позачергової сесії міської ради, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Депутати внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади на 2020-й рік.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова доповіла, що понад 267 тисяч гривень коштів депутатського фонду розділили між управліннями освіти та охорони здоров’я, а також департаментами житлово-комунального господарства та сім’ї, молоді та спорту.

Окрім того, здійснено перерозподіл видатків бюджету міста. Зокрема, управлінню освіти зменшили поточні видатки на предмети, матеріали у закладах дошкільної освіти у сумі 8000 грн та спрямували на капітальні видатки для придбання газонокосарки для ЗДО №20 у зв’язку з тим, що ціна вартості одиниці товару перевищує 6000 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні