На озері Світязь за добу рекордно піднялася вода

1
5
На озері Світязь за добу рекордно піднялася вода
На озері Світязь сьогодні, 12 червня, зафіксували рекордне добове підняття води.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив керівник регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Назарій Поліщук.

"На Світязі прибуло води! Сьогодні вранці рівень води встановився на відмітці 110 см відносно рівня 0, додавши за останню добу 4 см. Для розуміння, в об'ємі це становить 1 млн 100 тис. куб. метрів, і це РЕКОРДНЕ добове підняття рівня води у цьому році!" – йдеться у дописі.

Як зазначив керівник регіонального офісу водних ресурсів Волині, починаючи з 31 травня рівень води в найбільшому озері України постійно зростає.

"Також позитивні новини маємо по р. Стир, за добу рівень води по водпосту м. Луцьк зріс на 15 см і становить 2м 77см відносно рівня 0", – додав Назарій Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кілька днів назад в річці був вищий рівень води а тепер дещо спав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні