--> Як отримати першу позику без відсотків в Україні?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як отримати першу позику без відсотків в Україні?*

0
7
Як отримати першу позику без відсотків в Україні?*
Кредитний ринок в Україні сьогодні просто переповнений великою кількістю цікавих пропозицій. Оформити перший мікропозик під доступний відсоток можна не тільки в банку, але і в численних МФО, де умови куди більш цікаві, ніж банківські.

Чому фізичні особи віддають перевагу мікрокредитам?



Перші позики в МФО клієнти численних сервісів оформляють тому, що такі кредити мають ряд незаперечних переваг:

• Процес реєстрації на сайті є простим і зрозумілим. Взяти мікропозику під доступний відсоток можуть всі без винятку. Після заповнення анкети і перевірки системою даних позичальника, необхідна сума грошей зараховується на карту банку всього протягом 2-5 хвилин.

• Щоб отримати першу позику, немає необхідності збирати велику кількість довідок та інших документів. Гроші в борг у МФО під низький відсоток видаються при наявності паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду платника податків.

• Неважливо оформляєте ви першу позику або вже зверталися в МФО, отримати кредит можна просто не виходячи з дому. На відміну від банків, швидкі кредити видаються дистанційно.

• Миттєва перевірка даних. Якщо ви звернетеся в банк з метою оформлення позики, перевірка інформації про клієнта буде тривати протягом декількох днів і навіть тижнів. Що стосується мікрофінансових компаній, тут позики вперше і під низький відсоток видаються всього за 15-20 хвилин. Якщо ви звертаєтеся повторно, час очікування значно скорочується.

Що стосується клієнтської бази, перші швидкі позики в МФО зазвичай оформляють фізичні особи, які не мають доступу до банківських послуг, мають погану кредитну історію, не бажають витрачати час на паперову банківську тяганину і не бажають переплачувати додатковий відсоток. Щоб подати заявку на позику, перейдіть за посиланням:
https://www.ccloan.ua/pozika-na-kartu/

Процедура оформлення перших позик під низький відсоток



Щоб оформити перший кредит на сайті МФО, необхідно зробити кілька нескладних кроків:

• Спочатку оцініть свої можливості і визначиться - чи варто брати мікрокредит. Якщо відповідь позитивна, за допомогою кредитного калькулятора зробіть розрахунок суми, термінів і процентної ставки, які доведеться переплатити.

• На сайті МФО при оформленні першого кредиту необхідно заповнити анкету клієнта. Тут вказується вся необхідна інформація про позичальника, а також завантажуються копії паспорта та ідентифікаційного коду платника податків.

• Вкажіть номер активної банківської карти, номер телефону та адресу електронної пошти.

• Ознайомтеся з кредитним Договором та поставте під його пунктами свій електронний підпис. Не варто поспішати, адже деякі недобросовісні МФО дрібним шрифтом прописують приховану інформацію, можливу переплату і інші несприятливі для позичальників умови.

• Після підписання Договору позика буде перерахована на зазначену при реєстрації карту будь-якого банку України. Клієнт сервісу зможе використовувати кредитні кошти виключно на свій розсуд так як мікрокредити під доступні відсотки є нецільовими.

Якщо терміново потрібні гроші до зарплати або необхідно оплатити рахунки за комунальні послуги, скористайтеся пропозиціями мікрокредітной сервісу. Тут гроші в борг видаються всім без винятку без довідок про доходи, поручителів і заставного майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні