На Волині чоловік, який керував автомобілем напідпитку, давав хабара патрульному

0
0
На Волині чоловік, який керував автомобілем напідпитку, давав хабара патрульному
У Камінь-Каширському відділі поліції чоловік пропонував патрульному п'ять тисяч гривень хабара, аби той не направляв протокол до суду.

Порушника затримали за водіння у стані алкогольного сп’яніння. Про це йдеться у вироку Любешівського районного суду Волинської області, - пише ІА Волинські новини.

Під час суду встановили, що 2 січня 2020 року обвинувачений, перебуваючи у службовому кабінеті адміністративного приміщення Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, надав неправомірну вигоду у розмірі п’яти тисяч гривень інспектору сектору реагування патрульної поліції № 3 Камінь-Каширського відділу поліції.

Обвинувачений хотів, аби до суду не направляли протоколу про вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд призначив чоловіку покарання у виді 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні