У Луцьку патрульні забрали права у водія, який грубо порушив правила. ВІДЕО

1
3
У Луцьку патрульні забрали права у водія, який грубо порушив правила. ВІДЕО
У Луцьку водій, який грубо порушив правила дорожнього руху, лишився без водійського посвідчення.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Патрульні опублікували відео, на якому 42-річний водій керує транспортним засобом ЗАЗ 110557, при цьому грубо порушує ПДР.

На керманича склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 123 (В’їзд на залізничний переїзд у випадку, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Остаточне рішення по цій справі прийматиме суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у водія "мерса", чи " лексуса" слабо права забрати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні