--> «Однозначно після 22 червня карантин буде продовжений», – голова медкомісії Києва | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Однозначно після 22 червня карантин буде продовжений», – голова медкомісії Києва

0
4
«Однозначно після 22 червня карантин буде продовжений», – голова медкомісії Києва
Голова медичної комісії Києва Олег Гелевей вважає, що після 22 червня карантин в Україні буде продовжений.

Про це він сказав під час прес-конференції в "УНІАН".

Відповідаючи на питання щодо того, чи на його думку, після 22 червня буде продовжено карантин, і чи можливі подальші його пом'якшення в Києві, Гелевей зазначив:

"Однозначно 22 червня карантин буде продовжений. Тому що, ви ж бачите, що у нас все ж таки йде повільний ріст. Про відмову від карантину ми зможемо сказати, коли у нас буде щоденне конкретне зменшення кількості активно хворих. На сьогоднішній день такого немає", - каже чиновник.

На питання, чи планується у Києві встановлення дезінфікуючих тунелів в місцях масового скупчення людей, метрополітені та лікарнях, Гелевей зауважив, що не бачить в цьому особливої потреби, адже "основний метод зараження - через слизові оболонки".

"Тому потрібно, щоб стояли засоби для постійного очищення наших рук, щоб їх можна було дезінфікувати... Цього є цілком достатньо", - додав голова медичної комісії Києва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні