Виконком Луцькради уперше зібрався дистанційно для вирішення поточних питань

0
-5
Виконком Луцькради уперше зібрався дистанційно для вирішення поточних питань
У зв’язку з тим, що карантин затягнувся, виконком Луцької міської раді вніс зміни до Регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради.

Про це стало відомо під час дистанційного засідання виконкому Луцької міськради у середу, 10 червня.

Відтепер виконком Луцькради вирішуватиме під час дистанційних засідань різні поточні питання, а не лише ті, які стосуються невідкладного внесення змін до бюджету міської територіальної громади, інші питання щодо проведення профілактичних та протиепідемічних заходів, робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидшої ліквідації особливо тяжких наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами епідемій та пандемій чи реалізації повноважень, пов'язаних з такими обставинами, процедурні питання.

«Внесення запропонованих змін до Регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради забезпечить умови для належної роботи засідань виконавчого комітету міської ради, що проводяться у період дії карантину в Україні», – йдеться в пояснювальній записці до проєкту рішення.

За таке рішення проголосували 9 членів виконкому – усі, хто брав участь у засіданні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні