Передчасно помер працівник Волиньобленерго

0
-1
Передчасно помер працівник Волиньобленерго
Передчасно на 69 році життя помер працівник Волиньобленерго Іван Микуланинець. Колектив підприємства висловив співчуття з приводу смерті колеги.

"Колектив ПрАТ «Волиньобленерго» сумує з приводу передчасної смерті прекрасної людини, справжнього спеціаліста своєї справи Івана Івановича Микуланинця і висловлює глибоке співчуття рідним та близьким покійного", – йдеться на сторінці підприємства у фейсбуці.

"На 69-му році відійшла у вічність добра і щира людина. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу близьких та рідних Івана Івановича. Світлий спомин про нього назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поряд із ним", – висловили співчуття колеги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні