--> На Волині судитимуть хуліганів, які побили чоловіка металевим прутом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судитимуть хуліганів, які побили чоловіка металевим прутом

0
3
На Волині судитимуть хуліганів, які побили чоловіка металевим прутом
На Волині судитимуть 39-річного та 26-річного уродженців селища Голоби, які вдерлися до будинку і побили чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, вночі 15 квітня 2020 року нетверезі зловмисники незаконно проникли у будинок у селі Богушівська Мар’янівка, розбудили його мешканців та на очах у дитини побили 33-річного господаря будинку.

Окрім того, молодший із непроханих візитерів, ударивши металевим прутом 64-річного родича господаря помешкання, заподіяв йому тілесні ушкодження у виді перелому кістки тазу.

Обох чоловіків обвинувачують у незаконному проникненні до житла та хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч.1 ст. 162 та ч. 2 ст. 296 КК України).

Молодшому ще інкримінують хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, та умисне нанесення середньої тяжкості тілесного ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я (ч.4 ст. 296, ч. 1 ст. 122 КК України).

Обох їх очікує лава підсудних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні