--> Засоромились: хлопці, які не розрахувались в луцькому кафе, повернули гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Засоромились: хлопці, які не розрахувались в луцькому кафе, повернули гроші

1
1
Засоромились: хлопці, які не розрахувались в луцькому кафе, повернули гроші
Хлопці, які безплатно наїлися в пивному клубі Луцька, сказали, що забули заплатити. Після розголосу ситуації у ЗМІ та фейсбуці молодики розрахувались. Щоправда гроші принесли не самі, а доручили повернути борг іншій людині.

Про це повідомили на сторінці пивного клубу "Кораблик - Оболонь" у фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку в пивному барі "Оболонь" відвідувачі не розрахувалися за замовлення та втекли. Це були двоє хлопців, які поїли та випили на більше, як 850 гривень.


Після розголосу ситуації у ЗМІ та фейсбуці, проблему вирішено.

"Питання з шахраями вирішено. Щиро дякуємо за розуміння, підтримку та поширення. Дякуємо лучанам та масмедіа", – йдеться в повідомленні.

Гроші в кафе принесла інша особа. Пояснював тим, що буцімто хлопцям довго несли рахунок і вони забули заплатити.

У закладі запевняють, що це не так.

"Вони спеціально ще замовили десерт, який навіть не чекали. В повному відео видно, що підшукували момент втечі. Фейсбук зробив свою справу. Заклад отримав свої кошти, а хлопці урок на все життя", – прокоментували в "Кораблику".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидло воно і є бидло. Обох на фронт в окопи. Мразі ви, за ваше гарне життя, за те, щоб ви обоє добре пили, ситно їли та крепко спали інші хлопці на передовій ризикуючі життям відстоюють незалежність України. Ганьба, шахраї вам!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні