--> На трасі «Львів – Луцьк» затримали авто з масштабною партією контрабандних цигарок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На трасі «Львів – Луцьк» затримали авто з масштабною партією контрабандних цигарок

0
8
На трасі «Львів – Луцьк» затримали авто з масштабною партією контрабандних цигарок
Правоохоронці на автошляху сполученням «Львів-Радехів-Луцьк» зупинили транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування масштабної партії тютюнових виробів.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках операції «Акциз-2020» співробітниками податкової міліції у взаємодії з працівниками Горохівського ВП ГУНП у Волинській області на автошляху сполученням «Львів-Радехів-Луцьк» зупинено транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування масштабної партії тютюнових виробів.

Відтак, податковою міліцією Волині проведено обстеження транспортного засобу марки Merсedes Sprinter, у вантажному відділенні якого виявлено тайник де знаходилось 48 000 пачок тютюнових виробів марок «Heets», «Rothmans», «Marlboro», «Kent», транспортування яких здійснювалося без відповідних дозвільних документів.

Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить близько 2,5 мільйона гривень.

Крім того, фіскалами вилучено автомобіль марки Merсedes Sprinter, який використовувався для незаконного транспортування тютюну.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей , а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення кола осіб, причетних до такої незаконної діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні