Щодня понад 10 тисяч пенсіонерів їздить в транспорті Луцька

2
3
Щодня понад 10 тисяч пенсіонерів їздить в транспорті Луцька
У Луцькраді кажуть, що щодня громадським транспортом Луцька користується в середньому 16 тисяч пільговиків.

Про це стало відомо у вівторок, 9 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Луцькради.

На сайті мерії пишуть, що сьогодні на вулиці міста виїхали 165 одиниць транспорту: 32 тролейбуси та 133 маршрутні автобуси.

Як зазначив начальник управління транспорту Володимир Степанов, щодня громадським транспортом користується в середньому 16 тисяч пільговиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стяпанов! Твою дупу возить машина,а,як бути простим пенсіонерам,в яких крім мізекрної пенсії нема НІЧОГО!!!!????????????
Відповісти
"Пільговики" це не тільки пенсіонери, пільгами на проїзд так само користуються працівники обласних і міських рад, соціальних служб.. Давай степашка не валити все в одну кучу. Це як зарплата Кобєлєва і прибиральниці, в середньому 700 тис на двох.., можна жити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні