--> Через коронавірус з волинської «інфекційки» звільнилися лікарі і медсестри | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через коронавірус з волинської «інфекційки» звільнилися лікарі і медсестри

0
6
Через коронавірус з волинської «інфекційки» звільнилися лікарі і медсестри
Через епідемію коронавірусу Covid-19 з Волинської інфекційної лікарні звільнились лікар та чотири медсестри.

Також одна лікарка відновила відпустку по догляду за дитиною. Про це розповіла медична директорка Любов Серба, пише "Район.Медицина".

"Пішли досвідчені медики. Ті, що залишились, – "золотий фонд". Вони прийшли за покликанням і залишились вірними професії", – каже Любов Серба.

Натомість, розповідає медик, у лікарню прийшла працювати молодь.

"У нас є медсестричка, низька зростом. Дюймовочка. Дивишся в очі – така смілива! Тішуся, як вона вчиться і мужньо поводиться", – усміхається лікарка.

"Боляче дивитись, коли люди працюють у важких умовах, віддають себе хворим, втомлюються фізично і психологічно, а потім ще й мають проблеми", – каже Любов Серба.

Одна медсестра боїться повертатися в село після зміни. Люди знають, що вона працює в інфекційній лікарні, і кажуть їй: «Якщо ти нам сюди заразу привезеш, ми тобі хату спалимо».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні