У майже 500 ковельчан підозрюють коронавірус: перелік місць спалахів

0
-4
У майже 500 ковельчан підозрюють коронавірус: перелік місць спалахів
Розповіли, де в Ковелі – існуючі спалахи коронавірусної інфекції. Відомо, що в майже півтисячі ковельчан підозрюють коронавірус.

Про це стало відомо у вівторок, 9 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що в Ковелі залишається складна ситуація з поширенням коронавірусу.

«Оператор газотранспортної системи України» (1 хворий, 11 підозр), серед працівників центрального відділення «Приватбанку» (2 хворих). Триває спалах і в Ковельському МТМО. Всього в закладі захворіло 36 осіб: 34 медичні працівники і 2 працівники адміністрації. Шість медиків, на щастя, вже одужали», – розповіла посадовиця.

За словами Тетяни Щербак, всього в Ковелі 179 випадків інфікування. У Ковельському районі – 14 хворих. Станом на сьогоднішній день – 482 підозри в Ковелі, 72 в районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні