--> У Луцькому районі у хлопця викрали квадроцикл | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькому районі у хлопця викрали квадроцикл

0
2
У Луцькому районі у хлопця викрали квадроцикл
У Луцькому районі 29-річний рівнянин викрав квадроцикл.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Ввечері у четвер, 4 червня, до поліції із заявою звернувся 21-річний житель Луцького району. Чоловік розповів, що у нього викрали квадроцикл Force 700, вартістю понад 150 тис. грн., котрий знаходився на автозаправці у селі Великий Омеляник.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування співробітники поліції встановили, що злочин скоїв раніше судимий 29-річний житель Рівненської області. Викрадений транспортний засіб вилучили.

Триває слідство. за незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди, підозрюваному загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні