Щоб його таким пам’ятали: сьогодні Олексію Веремійчику виповнилося б 36

0
7
Щоб його таким пам’ятали: сьогодні Олексію Веремійчику виповнилося б 36
Про трагічно загиблого директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексія Веремійчика підготували зворушливий ролик, присвячений його дню народженню. Сьогодні Олексію виповнилося б 36.

Відеоспогад опублікував у фейсбуці журналіст Віктор Макаров, який свого часу працював разом з Олексієм, висвітлюючи діяльність Луцькради.

У сюжеті – фрагменти з роботи, зокрема організовані ним фестивалі, спортивні заходи, нагороди, перемоги, люди, яких усе це пов’язувало. Усі знали Олексія як хорошу і світлу людину. Таким його й запам’ятають.

"Сьогодні моєму другу Олексію Веремійчику виповнилося б 36. Для усіх, хто його знає, він назавжди залишиться молодим, веселим, щирим. І це відео я підготував, аби його пам'ятали..." – написав Віктор Макаров.


Нагадаємо, у жовтні 2019 року, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

З самого ранку 13 жовтня на озері працювали дві водолазні групи ДСНС. А всі небайдужі продовжували прочісувати навколишню місцевість з надією, що чоловік таки доплив до берега.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб’язь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

У понеділок, 14 жовтня, вранці на озері Люб’язь на Любешівщині волинські рятувальники продовжили пошуки безвісти зниклого Олексія Веремійчика. До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід».

До пошуків безвісти зниклого у волинському озері Люб’язь в Любешівському районі Олексія Веремійчика долучилися львівські кінологи. Кінологічна волонтерська спілка пошуку людей пропрацьовувала ділянки чагарників навколо озера.

Тіло Олексія знайшли 16 жовтня 2019 року на озері Люб'язь в Любешівському районі неподалік місця, де він пірнув. Поховали посадовця 18 жовтня у селі Городище Луцького району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні