Повідомили, коли дозволять роботу баз відпочинку

0
0
Повідомили, коли дозволять роботу баз відпочинку
У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, що роботу баз відпочинку можуть відновити з 10 червня, якщо будуть дотримані епідемічні вимоги.

Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Згідно з нашим планом виходу з карантину - наступний етап починається з 10 червня. Цей етап передбачає, в тому числі, початок функціонування баз відпочинку. Всі ці бази відпочинку можуть функціонувати з дотриманням правил, які встановлюються Міністерством охорони здоров’я. Вони всі вже є розроблені, всі вже є на сайті Міністерства охорони здоров’я. Всі можуть з ними ознайомитись", - сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що відкриття конкретної бази відпочинку буде відбуватись при досягненні відповідних показників у регіоні.

"Якщо є можливість переходу на наступний етап, тобто, етап, в якому передбачено відкриття баз відпочинку, то в такому випадку вони починають працювати", - додав Максим Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні