Чим почистити брудну праску

0
2
Чим почистити брудну праску
Брудні плями на прасці можуть залишити такі ж плями на одязі, а в найскладніших випадках просто пропалити дірки у речах. Будь-який наліт, який з'явився на гладкій підошві праски, треба якнайшвидше видалити. Як очистити праску підручними засобами?

Оцет. Його слід підігріти й за допомогою натуральної тканини протерти забруднену поверхню. Якщо ж після цієї процедури все ще залишилися обгорілі залишки тканин, позбавтеся від них за допомогою ватної палички.

Зубна паста. Вичавте невелику кількість зубної пасти на холодну поверхню, що прасує, і розітріть чистою тканиною. Потім на 5 хв нагрійте і вимкніть. Поки праска буде ще теплою, пополіруйте її поверхню м'якою тканиною й видаліть залишки пасти (вона стане схожою на крем).

Пральний порошок. Трішки прального порошку всипте в посудину, додайте води та перемішайте. Змочіть у суміші чисту ганчірочку і протріть праску.

Оцет і сода.
Розведіть оцет у воді (1:1). Змочіть у розчині чисту ганчірочку й насипте на неї трохи соди. Потім пройдіться нею по поверхні праски круговими рухами.

Лимон і сода. Витисніть із лимона сік та змішайте його з невеликою кількістю соди. Має вийти густа паста. Її слід нанести на холодну поверхню праски і залишити на 5 хв. Потім протерти вологою тканиною й увімкнути праску на кілька хвилин, щоб вона висохла.

Якщо проводити такі процедури з очищення поверхні праски регулярно, то плями не з'являтимуться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні