Біля психлікарні на Волині, де від коронавірусу вмирають люди, влаштували ринок. ФОТО

1
3
Біля психлікарні на Волині, де від коронавірусу вмирають люди, влаштували ринок. ФОТО
Біля КП «Волинська обласна психіатрична лікарня», в якій виявили спалах коронавірусної інфекції, ввели суворі карантинні заходи та щодня фіксують нові випадки інфікування, влаштували ринок.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці написала Анна Гусар.

«8:00, майже 15 авто з продавцями. Що? Що в нас? Короновірус? Де, в Олиці? Автобуси не зупиняються, «бо заборонено». Питання риторичне: чому працює «ринок»??? І де? Так, біля тієї ж психіатричної лікарні, де на всю Україну не вщухає спалах такої страшної хвороби. Хто має дати правдиву відповідь на це питання?» – йдеться в дописі.

Зазначимо, у Ківерцівському районі – 241 підозра на коронавірусну інфекцію. Посадовці Волинської облдержадміністрації називають ситуацію в районі критичною. Актуальний спалах у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня». Там нині підтверджено 74 випадки інфікування, 5 летальних.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому в психлікарні на Волині – спалах коронавірусу зі смертями

Головне фото – ілюстративне.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А продавчині пофіг, 150-200 грамів горілки потягнула, цигарка між пальцями скоріше до роту затягнутись на всі легені, та головне без маски на обличчі і торгуємо без гумових рукавичок. Накладаємо полуницю, черешню немитими та брудними руками, а поряд інфікована коронавірусом лікарня. Нашим співвітчизникам і лихо і біда чужі до одного місця.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні