Лучанин влетів на понад тисячу гривень за неправильно викинуте сміття

1
5
Лучанин влетів на понад тисячу гривень за неправильно викинуте сміття
Порушення законодавства про відходи та Правил благоустрою міста Луцька, в частині використання громадянами не за призначенням контейнерів для збору твердих побутових відходів виявив інспектор відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Про це повідомили на сторінці департаменту у фейсбуці.

Порушник здійснив викид в контейнери для збору твердих побутових відходів на вулиці Львівській, будівельні відходи, що є порушенням ст. 152 КУпАП, п.п.2.5.5.1.4 Правил благоустрою міста Луцька.

На чоловіка склалипротокол про адміністративне правопорушення. Штраф за вказане поруше ння від 340 до 1360 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він такий лучанин, як я іспанський льотчик. Автомашина зареєстрована у Київський області, думаю, що і господар автівки звідти. Столичні вони всі такі безбашені бо рахують, що у периферійному містечку як Луцьк, можна гадити та смітити, і ніхто не зробить зауваження бо я ж поц, зі столиці України міста Київа.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні