В українців украли два місяці індексації пенсій

0
-4
В українців украли два місяці індексації пенсій
Екс-міністр соціальної політики Павло Розенко прокоментував реформу пенсійної системи і рішення індексувати пенсії щорічно з 1 березня в ефірі каналу "Україна 24"

"Проблема в тому, що нинішня влада та уряд затримали індексацію пенсій і провели її не 1 березня 2020 року, а 1 травня. Фактично у пенсіонерів вкрали два місяці індексації. Я не бачу за цими заходами нових підходів до реформування пенсійної системи", — заявив він.

Розенко розповів про рекордний дефіцит коштів в Пенсійному фонді.

"Чомусь ні президент, ні уряд не говорять, що минулого року дефіцит бюджету Пенсійного фонду становив 140 млрд гривень, а за 12 місяців нової влади виріс на 40% і становить 202 млрд гривень. Це рекорд за всю історію незалежності України, ніколи він не був настільки катастрофічним. Це наслідок того, що економіка обвалилася внаслідок дій влади, плюс ці ініціативи не були нормально прораховані", — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні