Дівчина, яку зґвалтували поліцейські в Кагарлику, розповіла шокуючі подробиці

1
-1
Дівчина, яку зґвалтували поліцейські в Кагарлику, розповіла шокуючі подробиці
Спочатку поліцейські намагалися вибити з постраждалої визнання провини в крадіжці, потім били, змушували пити алкоголь і ґвалтували.

Дівчина, яку зґвалтували двоє поліцейських у відділку, вперше розповіла про події в Кагарлику, про які стало відомо 25 травня, пише Кореспондет.

Як розповіла потерпіла в ефірі телеканалу Україна, спочатку поліцейські намагалися вибити з неї зізнання у справі про пограбування магазину. Коли їм це не вдалося, поліцейські перейшли до "радикальних" методів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Поліцейський із Київщини, якого підозрюють у груповому зґвалтуванні, має майно на Волині

"Завели мене на другий поверх і там вже почали: "Давай, розповідай про цей магазин". Кажу: "Я навіть не знала, що пограбували чи що". "Та що ти мені розповідаєш?! Ти що, брешеш?!" Там поліцейському каже: "Давай, протигаз неси". Двері відчинені були. І там же їх багато сиділо, по кабінетах: там той, там той – і всі ж чули, і ніхто не виходив. Почав мене душити. Надягав мені протигаз і так затискав його внизу. Потім стілець мені дав, говорить: "Сідай на стілець". Потім я аж у штани попісяла – так злякалася. Розбив мені ніс, кров пішла", – згадує потерпіла.

За словами дівчини, її били навіть у туалеті, в тому числі ногами. Після побиття її прикували наручниками до батареї в коридорі.

"Там наставляв мені пістолет, каже: "Зараз коліно прострелю!" Просила: "Тільки не вбивайте!" Потім прийшов Сергій з коньяком і куркою. Там вони пили, поки я прикута була наручниками. Потім Сергій же давай до мене... Я сиджу, він підходить до мене, щось кулаками ось так починає мене... "Ну, що, будеш сьогодні моя? Я тебе сьогодні розірву! Цей Сергій змушував мене, ну, пити. Там трохи було вже коньяку", – розповіла вона.

Зґвалтували дівчину в кабінеті.

"У кабінеті Коля сів за комп'ютером, а Сергій встав і каже: "Давай, роздягайся!" Роздягнувся, сів на диван білий, там білий же диван такий великий. Сів на той диван: "Ти все будеш робити, що я сказав. А якщо не робитимеш, то отримуватимеш". Зняв штани й труси свої. І ґвалтував", – говорить потерпіла.

За її словами, це тривало три-чотири години.

"Він мене десь години три-чотири ґвалтував по-всякому – що хотів, те й робив. І бери так, і туди. "Ти що, я тебе зараз навчу! Ти що, не вмієш так робити?!" Я вже падала. Потім попросилася знову в туалет, і так другий раз не витримала вже. "Все-все, мала, я тебе більше не буду чіпати". Бачить, що вже ніяка", – додала потерпіла.

Пізніше стало відомо, що в той же день правоохоронці побили чоловіка, який був у приміщенні відділення поліції і погрожували потерпілому зґвалтуванням, ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і стріляли з пістолета – табельної зброї – над головою.

Обидва поліцейських провину заперечують. Вони заарештовані без права виходу під заставу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довічне таким треба, за свідомі знущання
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні