Чи контролюють у маршрутках, хто з лучан їздить без масок

1
3
Чи контролюють у маршрутках, хто з лучан їздить без масок
Розповіли, чи контролюють у транспорті Луцька порядок маскового режиму.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Як зазначив посадовець, у середу, 3 червня, на маршрути Луцька виїхали 135 маршрутних автобусів і 32 тролейбуси. Ріст пасажиропотоку зріс на 40%, порівняно із 1 червня.

"Водії тролейбусів вийшли на роботу і справно виконують свої функції, відстежується також порядок маскового режиму. Контролери слідкують, щоб кількість пасажирів не перевищувала кількості посадкових місць, а також стежать за дотриманням всіх вимог карантину", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пан Григорій Недопад хоч пам'ятає коли останній раз їздив у маршрутці? Чи так, для галочки відчитався, що відстежується масковий режим. Сьогодні зранку їхала на роботу маршрутним автобусом №32 у якому третина пасажирів було без масок, однак шофер на це навіть не реагував, адже головне наповнення маршрутки і отриманий дохід, а в масці чи без неважливо. Чого не скажеш про тролейбуси, поки всі не одягнуть маски водій не їде, а якщо без маски то просять залишити тролейбус.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні