--> Відому українську співачку намагався зґвалтувати лікар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відому українську співачку намагався зґвалтувати лікар

1
-14
Відому українську співачку намагався зґвалтувати лікар
Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про неприємний інцидент, який з нею стався у дитячій лікарні.

Під час бесіди зі співачкою Олею Поляковою Тоня поділилася, що ледь не стала жертвою медика, до якого привела свою старшу доньку Уляну. Інцидент стався 1999-го року у лікарні Охматдит, пише "ТСН".

Проте зірка й досі пам'ятає той день до дрібниць.

"Одного разу сталася неприємність. Ми потрапили до Охматдиту, до мене прийшов лікар і став мене домагатися – в 19 років. Він мене притиснув і сказав: "Ну ти ж нагуляла". 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що вешталася десь. Він сказав: "Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми", – поділилася Матвієнко.

Молода артистка розгубилася і спочатку нікому про це не розповідала, та потім зателефонувала свекрусі. Одразу приїхав брат Матвієнко і вирішив питання. Тоня зізнається, що не хоче розкривати ім'я лікаря, бо не хоче осуду.

"Я пам'ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: "Ти що! Та в мене мама Ніна Матвієнко!" І це мені допомогло", – поділилася співачка.

Зауважимо, що вперше Тоня Матвієнко стала мамою у 18 років – вона народила доньку Уляну 6 листопада 1998 року. Зараз співачка заміжня за артистом Арсеном Мірзояном, з яким виховує 4-річну доньку Ніну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як заявити про себе коли про тебе не знають. Через 20 з гаком років, а чому раніше мовчала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні