Злочинця, який виніс з будинку на Волині золота на 40 тисяч, досі шукають

0
-2
Злочинця, який виніс з будинку на Волині золота на 40 тисяч, досі шукають
На Ковельщині злочинці, які проникли до будинку, вкрали золоті прикраси майже на 40 тисяч гривень. Злочин стався наприкінці 2018 року, однак встановити особи крадіїв не вдалося, розслідування триває досі.

Про це стало відомо з ухвали Ковельського міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що 25 листопада 2018 року невстановлена особа, пошкодивши вікно, проникла до будинку, звідки вкрала золотих прикрас на 38 тисяч 750 гривень.

Правоохоронці перевіряли місця можливого збуту викраденого, зокрема ломбарди у Ковелі, намаглися встановити можливих очевидців скоєння злочину, а також перевіряли на причетність до злочину осіб, раніше судимих за аналогічні злочини. Проте встановити особу злочинця досі не вдалося.

Тож суд продовжив строк досудового росзлідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні