У Польщі скасували обов’язкове носіння масок на вулиці, але не скрізь

0
2
У Польщі скасували обов’язкове носіння масок на вулиці, але не скрізь
У Польщі скасували обов’язок одягання масок на вулиці. Міністр здоров’я Лукаш Шумовський додав, що на переважній більшості польської території епідемія вже йде на спад. Тому, на його переконання, можна вже відмовитися від вдягання масок на вулиці.

Про це інформує Польське Радіо.

Розпочався черговий етап пом’якшення обмежень, запроваджених через епідемію COVID-19. Зокрема, з суботи в Польщі скасовано обов’язок одягання масок на вулиці.

За словами прем’єра Матеуша Моравєцького, діятиме один загальний принцип: у загальнодоступному просторі, якщо це буде можливо, необхідно зберігати двометрову дистанцію до інших людей.

«Це правило розповсюджується на простір під відкритим небом, але й на замкнені приміщення, де можна буде безпечно зберігати дистанцію, якщо для цього будуть відповідні умови».

Матеуш Моравєцький додав, що коли дві людини йтимуть близько один до одного, то для таких випадків носіння масок рекомендується й надалі.

Рота і носа не треба буде закривати в ресторанах та барах, коли клієнти вже займуть місця за своїми столиками. У магазинах, засобах громадського транспорту і релігійних спорудах маски й надалі будуть обов’язковими.

Міністр здоров’я Лукаш Шумовський додав, що на переважній більшості польської території епідемія вже йде на спад. Тому, на його переконання, можна вже відмовитися від вдягання масок на вулиці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку відновили роботу польське консульство та візовий центр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні