--> Ситуація в ООС: зафіксовано два ворожих обстріли | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ситуація в ООС: зафіксовано два ворожих обстріли

0
-1
Ситуація в ООС: зафіксовано два ворожих обстріли
З початку доби 31 травня і до 17:00 бойовики на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових не зафіксовано.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

“Упродовж 31 травня збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. Українські воїни у відповідь вчасно використали чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації”, — йдеться у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, поблизу Новотроїцького противник відкривав вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” неподалік Оріхового ворог застосував міномети калібру 82 мм.

“Наші воїни негайно відреагували на усі можливі загрози з боку загарбників та змусили противника припинити свої агресивні дії. Втрати окупантів уточнюються...Від початку сьогоднішньої доби втрат серед наших оборонців внаслідок ворожих обстрілів немає”, — йдеться у повідомленні.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні