--> На Харківщині знайшли склад із російскими сигаретами на понад 1 мільйон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Харківщині знайшли склад із російскими сигаретами на понад 1 мільйон

0
3
На Харківщині знайшли склад із російскими сигаретами на понад 1 мільйон
У селі Гатище Вовчанського району Харківської області під час обшуку правоохоронці виявили понад 30 тисяч пачок сигарет російського виробництва.

Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

"Нелегальну оборудку з тютюновими виробами викрили співробітники оперативно-розшукового підрозділу Харківського прикордонного загону. За їх інформацією були проведені слідчо-оперативні дії в рамках в рамках кримінального провадження за ч.3 статті 190 (Шахрайство) та ч. 2 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Виявлені тютюнові вироби були без марок акцизного збору. На їх упаковках зазначалося, що вони вироблені на Ростовській тютюновій фабриці", - йдеться в повідомлені.

Напередодні прикордонниками було виявлено факт протиправної діяльності на державному кордоні. Під час проведення спеціальних заходів щодо пошуку осіб причетних до протиправної діяльності, оперативними співробітниками Харківського загону, було встановлено місце накопичення товарів, незаконно переміщених з Росії в Україну поза встановленими пунктами пропуску.

Виявлені сигарети, загальна вартість яких за попередньою оцінкою складає більш як 1,2 млн гривень, доставлені до прикордонного підрозділу до рішення суду щодо накладання арешту на товар. Тривають заходи документування злочинної діяльності та встановлення кола причетних до неї осіб.
Теги: сигарети
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні