--> У США звинувачують Росію в друкуванні фальшивих грошей для Лівії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США звинувачують Росію в друкуванні фальшивих грошей для Лівії

0
3
У США звинувачують Росію в друкуванні фальшивих грошей для Лівії
Державний департамент США звинуватив Росію в друкуванні фальшивих грошей для Лівії.

Служби безпеки Мальти виявили фальшиві лівійські гроші на суму в 1,1 млрд доларів, які надрукував "Держзнак". Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

"Сили безпеки Мальти виявили фальшиві лівійські гроші на суму 1,1 мільярда доларів (близько 1 млрд євро). Ці банкноти були надруковані російським державним підприємством "Держзнак". Про це стверджується в заяві, оприлюдненій увечері в п'ятницю, 29 травня, на сайті Держдепартаменту США", - повідомили в ЗМІ.

Сказано, що за даними Держдепартаменту, замовлення на виготовлення цих грошей надійшло від "нелегітимної паралельної інстанції".

"Лівійський Центральний банк в Тріполі є єдиним легітимним Центробанком в цій країні, а Росії слід припинити дестабілізувати ситуацію в Лівії, наголошується в заяві Держдепартаменту США", - сказано в повідомленні.
Теги: сша
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні