--> Під Луцьком відгримів перший в Україні автоконцерт: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Луцьком відгримів перший в Україні автоконцерт: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
18
Під Луцьком відгримів перший в Україні автоконцерт: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ
Пів тисячі авто, тонни обладнання, сотні кіловат звуку і три години неймовірної атмосфери… Під Луцьком улюбленці мільйонів – гурт «Без обмежень» – відіграли перший в Україні безпечний автоконцерт просто неба. Зауважимо, що концерти такого формату – абсолютна новинка для України. Луцьк став першовідкривачем подій такого плану. Організувала дійство івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Унікальний захід відбувся у п’ятницю, 29 травня, у селі Крупа Луцького району. Одразу зазначимо, хоч відриватися фанам довелося в автомобілях, емоцій не бракувало. Слухати концерт можна було як відкривши вікна, так i через радіоприймач авто – звук транслювали на особливій FM-частоті.

Важливо, що організатори подбали про безпеку глядачів на концерті. Для усіх присутніх діяли певні правила. Зокрема, при в’їзді на територію колишнього аеропорту водіям і пасажирам вимірювали температуру, також перевіряли наявність засобів особистого захисту та гігієни. В автомобілі було дозволено бути двом дорослим та двом дітям до 12 років включно. Також на місці події працювала професійна охорона та поліція.

Не обійшлося й без приємних сюрпризів. Усіх власників квитків на в’їзді до місця події потішили смачними подарунками від спонсора заходу.

Гурт «Без обмежень» порадували фанатів улюбленими хітами. Музиканти серед іншого виконали пісні «Листопад», «Буду з тобою», «Тону», «Без неї ніяк», «Зорі запалали» та інші.

Зауважимо, що попереду у гурту ще 9 концертів такого формату. Наступні відбудуться у містах: Тернопіль, Рівне, Хмельницький, Вінниця, Черкаси, Харків, Полтава, Запоріжжя, Суми.

Як пройшов концерт у Луцьку – дивіться у фоторепортажі

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні