--> У Луцьку видали 9 аварійних ордерів на здійснення земляних робіт: кому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку видали 9 аварійних ордерів на здійснення земляних робіт: кому

0
0
У Луцьку видали 9 аварійних ордерів на здійснення земляних робіт: кому
З 23 по 29 травня відділ контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради видав 9 аварійних та 2 планових ордери.

Про це йдеться на сторінці департаменту у фейсбуці.

Аварійні ордери отримали:

– ДКП «Луцьктепло за адресами: просп. Молоді, 6, вул. Воїнів-афганців, 7;
– Ковальчук О.О. за адресою: просп. Соборності, 11в;
– КП «Луцькводоканал» за адресами: вул. Марка Вовчка, 21, вул. Миру > вул. Алмазова, вул. Мамсурова, 6-8, вул. Балківська, 23, вул. Кравчука, 15, вул. Кравчука, 15л.

Планові ордери отримали:

– Наумчук А.Ф. за адресою: вул. Потебні, 79а;
– Кривович С.М за адресою: вул. Станіславського, 48.
Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та рішення Луцької міської ради від 29.07.2009 №44/2 «Про Правила благо устрою міста Луцька» видані ордери залишаються на контролі департаменту муніципальної варти стосовно дотримання термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території.

В разі виявлення порушення та недотримання встановлених норм щодо відновлення благоустрою вказаних територій балансоутримувачів мереж, суб’єктів господарювання та громадян буде притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили ведення незаконних земляних робіт (пов’язані з прокладанням, перекладанням, ремонтом, в тому числі ліквідацією аварій інженерних мереж і споруд, будівництвом і ремонтом будинків, транспортних магістралей, доріг, площ, інженерних вишукувань, благоустроєм та озелененням територій), просимо повідомити виявлені адреси до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за тел. 722 288.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні