--> Винищувачі ЗСУ вперше супроводжували бомбардувальники США над Україною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винищувачі ЗСУ вперше супроводжували бомбардувальники США над Україною

2
8
Винищувачі ЗСУ вперше супроводжували бомбардувальники США над Україною
Пара стратегічних бомбардувальників США перетнула повітряний простір України.

Українські винищувачі вперше супроводили американські стратегічні бомбардувальників ВПС США під час перельоту над територією України.

Про це у фейсбуці повідомляє командування повітряних сил ЗСУ

«Зранку 29 травня пара стратегічних бомбардувальників ВПС США B-1B Lancer перетнула повітряний простір України. Винищувачі українських повітряних сил – пара Су-27 та пара МіГ-29, пришикувались до американських літаків та здійснили їх супровід по заданому маршруту», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перед цим бомбардувальники супроводжували польські пілоти, а сам захід із повітряного патрулювання має плановий характер «для досягнення взаємосумісництва країн НАТО та ключових партнерів Альянсу».

Бомбардувальники ВПС США B-1B Lancer вилетіли з американської авіабази Елсворд, перелетіли через Атлантику, територію кількох європейських країн у тому числі Республіки Польща та України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З російською базою у криму висновків не зробили, давайте тепер будемо тут американські будувати. Від одного хазяїна до іншого підемо...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні