Волинянина судитимуть за домашнє насильство над сім'єю

0
-2
Волинянина судитимуть за домашнє насильство над сім'єю
За вчинення домашнього насильства притягнуть до кримінальної відповідальності одного із жителів Іваничівського району.

Про це повідомляють на сторінці Іваничівського відділення поліції.

До Іваничівського відділення поліції протягом 2020 року неодноразово надходили повідомлення, про те, що житель Іваничівського району систематично вчиняє насильницькі дії в родині. За це, відносно агресора, працівниками відділення поліції неодноразово були складені протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 КУпАП.

Однією із основних причин агресивної поведінки 43-річного чоловіка є зловживання спиртними напоями. Так, жертвою кривдника стають члени його сім’ї (постійно вчиняє сварки, ображає родину та влаштовує безлад в оселі).

Вжитті заходи правоохоронних органів не зупинили кривдника. Один із членів сім’ї вкотре, звернувся до поліції та поскаржився на вчинення домашнього насильства. За фактом чергового випадку 28.05.2020 року слідчі Іваничівського ВП у відношенні до даного чоловіка відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 «Домашнє насильство» ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт до двох років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні