--> Розшукали водія, який вчинив ДТП у Луцьку і втік. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розшукали водія, який вчинив ДТП у Луцьку і втік. ФОТО

0
2
Розшукали водія, який вчинив ДТП у Луцьку і втік. ФОТО
Патрульні розшукали водія транспортного засобу, що вчинив ДТП у Луцьку та зник з місця події.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, у четвер, 28 травня, у Луцьку на проспекті Відродження, поблизу заправки WOG, трапилася аварія. Автомобіль, рухаючись проспектом Відродження, в‘їхав у легковик "Фіат". Винуватець аварії втік з місця ДТП, загубивши шматки бампера.

Близько 23-ї години, на вулиці Стрілецький патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz ML 320, водій якого був причетний до вчинення дорожньо-транспортної пригоди на проспекті Відродження.

Під час спілкування з водієм автомобіля, охоронці правопорядку, виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти перевірку останній відмовився.

Окрім того, 47-річний керманич надав поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, яке має ознаки підробки.

На керманича автомобіля Mercedes-Benz ML 320 патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та протокол за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

Також, слідчими за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні