--> Пляжний сезон у Луцьку під питанням | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пляжний сезон у Луцьку під питанням

0
-1
Пляжний сезон у Луцьку під питанням
Офіційно купальний сезон у Луцьку стартує з 1 червня. Але цьогоріч відкриття пляжного сезону в обласному центрі з наступного понеділка досі під питанням.

Про це розповів Суспільному Волині заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Каже: без результатів бактеріологічних і хімічних аналізів цього зробити поки не можна.

Чи можна буде купатися у луцьких водоймах, покажуть результати аналізів води і піску. Забір зробили напередодні, розповів лікар Богдан Петриченко. З його слів, також перевіряють пісок на наявність яєць глистів.

Суспільне побувало на двох луцьких пляжах, та перевірило їх готовність до відкриття сезону.

Теремнівські ставки у Луцьку щоліта збирають сотні відпочивальників. Нині територія поблизу водойми захаращена сміттям. Поруч зі ставком повалені дерева.

Заступниця начальника відділу по благоустрою Луцька Любов Грабовська каже, що безлад на пляжі – справа рук відпочивальників. Обладнання для відпочинку на цьому пляжі поки не ремонтували і не фарбували. Завадила погана погода.

"Ламають, трощать. Два смітники виламали. Грибка зламали. Ми стараємося перед відкриттям пляжного сезону щоб почистити. Тут же немає ні охорони, ні поліції, нікого щоб охороняли. А люди приходять і ламають", – зазначила Любов Грабовська.

За її словами, щоб навести біля Теремнівських ставків потрібно 50 тисяч гривень.

Як розповів директор підприємства «Парки і сквери» Богдан Феденчук, на Центральному пляжі нині косять траву. Її потім повезуть до Луцького зоопарку.

На утримання матросів-рятувальників на Центральному пляжі в міському бюджеті передбачено 150 тисяч грн, - розповів Костянтин Петрочук.

До 30 травня, за його словами, викосять траву. На центральному пляжі Луцька в Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки ці роботи виконали сьогодні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні