--> Хотів відкупитися срібним ланцюжком: поблизу Луцька у п'яного водія вилучили автомобіль | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хотів відкупитися срібним ланцюжком: поблизу Луцька у п'яного водія вилучили автомобіль

0
0
Хотів відкупитися срібним ланцюжком: поблизу Луцька у п'яного водія вилучили автомобіль
У Луцькому районі поліція зупинила нетверезого водія на сумнівному авто.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У четвер, 28 травня, на автодорозі у селі Чаруків Луцького району, за порушення правил дорожнього руху співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Seat Cordoba, під керуванням 27-річного жителя селища Колки. Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За уникнення від адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 КУпАП, правопорушник надав поліцейським у якості хабара срібний ланцюжок, який залишив у салоні службового автомобіля. Факт надання неправомірної вигоди належним чином задокументували.

Окрім цього, під час перевірки документів на легковик поліцейські виявили ознаки явної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – невідповідність номерів агрегатів кузова автомобіля.

На місце прибула слідчо-оперативна група. Срібний ланцюжок, свідоцтво про реєстрацію та автомобіль вилучили.

За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським та знищення, або підробка номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369, ст. 290 Кримінального кодексу України, відповідно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні