--> Волинські поліцейські проведуть пряму телефонну лінію до Дня захисту дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські поліцейські проведуть пряму телефонну лінію до Дня захисту дітей

0
2
Волинські поліцейські проведуть пряму телефонну лінію до Дня захисту дітей
У поліції Волині проведуть пряму телефонну лінію до Дня захисту дітей.

Дві години відповідатимуть на запитання громадян очільниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович, керівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан та інспекторка управління захисту прав людини Наталія Бартошук, повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Пряма телефонна лінія відбудеться 1 червня, в понеділок, з 14.00 до 16.00 год. За номером телефону 0332-74-22-54 ви і ваші діти зможуть дізнатись будь-яку інформацію, яка стосується найменшого покоління.

Посадовиці відповідатимуть на запитання про права дітей, зокрема, на освіту та медицину, порадять, як і де отримати правову допомогу, як оформити соціальну послугу, як діяти і куди звертатись в разі вчинення домашнього насильства тощо.

Поставити запитання 1 червня можна зателефонувавши на 0332-74-22-54.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні