--> Розповіли, хто з Луцького району заразився коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, хто з Луцького району заразився коронавірусом

0
0
Розповіли, хто з Луцького району заразився коронавірусом
Детально розповіли про 12 нових випадків інфікування коронавірусом у Луцькому районі.

Про це стало відомо у четвер, 28 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що в Луцькому районі за останню добу зафіксували 12 випадків інфікування.

«Один – медичний працівник Волинського обласного протитуберкульозного диспансеру, один – з компанії «Луцьктепло», один – працівник ПрАТ «Волиньхолдинг» і один – завгосп з Підгайців. Решта – поодинокі сімейні вогнища», – розповіла посадовиця.

Зазначимо, станом на ранок 28 травня в Україні підтверджено 22 382 випадки COVID-19, з них 8439 одужали, 669 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 477 випадків. На Волині станом на 28 травня – 851 інфікований. За добу коронавірус виявили у ще 37 волинян.

Найбільше випадків за добу зареєстровано у Луцькому районі - 12, м. Луцьку та Ківерцівському районі – по 7 випадків, по 3 випадки зареєстровано в Любомльському та Володимир – Волинському районах, по одному в м. Ковелі, Ковельському, Горохівському, Маневицькому та Старовижівському районах. Одужало 17 осіб. Одна особа померла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні