--> У Києві п'яний чоловік погрожував пасажирам маршрутки пістолетом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві п'яний чоловік погрожував пасажирам маршрутки пістолетом

0
2
У Києві п'яний чоловік погрожував пасажирам маршрутки пістолетом
Патрульна поліція Києва затримала п’яного пасажира маршрутки, який погрожував іншим пасажирам пістолетом.

Під час обшуку громадянина поліція виявила у нього зброю та набої. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Києва.

“Патрульні затримали громадянина, який погрожував, ймовірно, пістолетом пасажирам маршрутного транспортного засобу”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вчора ввечері на службу 102 зателефонував пасажир маршрутки та повідомив, що невідомий громадянин погрожує іншим пасажирам пістолетом та поводить себе агресивно.

“За лічені хвилини поліцейські виявили вказаний транспортний засіб на проспекті Степана Бандери та зупинили його. У салоні інспектори виявили чоловіка, з явними ознаками алкогольного сп’яніння, на якого вказали пасажири. Громадянин поводив себе агресивно та висловлювався нецензурною лайкою, а під час поверхневої перевірки патрульні виявили у нього предмет, схожий на зброю та, ймовірно, набої до нього”, — повідомили в поліції.

Поліцейські затримали громадянина, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні