--> СБУ Волині та Черкас затримала злочинців, які підробляли алкоголь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ Волині та Черкас затримала злочинців, які підробляли алкоголь

1
0
СБУ Волині та Черкас затримала злочинців, які підробляли алкоголь
Працівники СБУ Волині та Черкащини виявили у Черкаській, Полтавській та Житомирській областях склади з майже 60 тоннами підробленого алкоголю.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що організував незаконний бізнес топ-менеджмент одного з легальних виробників алкоголю. На необліковану продукцію зловмисники наносили акцизні марки з номерами, що були видані іншим гравцям ринку у попередні періоди. Зловмисники також використовували марки старого зразка та підроблені акцизи для маркування своєї продукції.

Під час обшуків у складських приміщеннях правоохоронці виявили алкогольну продукцію загальною вартістю понад 3,5 мільйона гривень та нелегальну лінію з розливу продукції.

Наразі встановлюється масштаб збитків державного бюджету через дії зловмисників. Триває досудове слідство.

Операція проводилась управліннями СБУ в Черкаській та Волинській областях за координації Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки Служби під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області.
Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Телеграм-канал про діяльність ЗМІ, телеграм-каналів Волині і не тільки - цікаве чтиво Телега Z Волині - https://t.me/TelegaZVolyni
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні