Лучани не задоволені роботою ринків

5
5
Лучани не задоволені роботою ринків
У мерії кажуть, що лучани стурбовані недотриманням карантинних заходів на ринках обласного центру Волині.

Про це стало відомо у понеділок, 25 травня, на черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На сайті Луцькради пишуть, що збільшилася кількість дзвінків до служби оперативного реагування «15-80» щодо роботи ринків у місті.

Відтак, спеціалісти управління держпродспоживслужби Головного Управління у Волинській області продовжують оперативно реагувати на такі повідомлення.

«Серед основних порушень – недотримання дистанції та відсутність індивідуальних засобів захисту лучан», – йдеться на сайті міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А роботою Сільпо та Епіцентру лучани задоволені? Вам що ринки поперек горла стали?
Відповісти
задоволені
Відповісти
Які лучани? Ті що сидять в міськраді? Вони вже всіх з.......ли.
Відповісти
А ви ще хочете, щоб запустили транспорт в Луцьку. Ось тоді взагалі буде труба. Почнуть битися хто у масці, хто без маски та виганяти копняками один одного із салону транспорту. Ще нехай хтось закашляє без маски, вб"ють зразу.
Відповісти
Згідний з вами, коментар - дзвоніть на 103. Повністю вашу думку підтримую. Сьогодні вийшов на центральний ринок, і що ви думає на мене як на придурка люди дивились, що я одягнув на обличчя маску. 95% мешканців Луцька вже ходять без масок, правда на ринку, раніше не пропускали без маски, а зараз заходи не схочу, навіть продавці продають зелень без маски, тільки правда адміністрація ринку натягнули прозору плівку по рядах. Ось і всі засоби індивідуального захисту від коронавірусу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні