Протестна акція у Луцьку: хто прийшов і що говорили

6
-7
Протестна акція у Луцьку: хто прийшов і що говорили
У Луцьку з нагоди річниці перебування Володимира Зеленського на посаді Президента відбулася акція Руху опору капітуляції.

Про це інформує «ВолиньUA».

Нагадаємо, акція «#СтопРеванш» відбулася в неділю, 24 травня, біля приміщення Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

На заході були присутні представники громадськості, а також місцевих політичних сил: «Свободи», «Народного контролю», «Європейської Солідарності» та окремі активісти.

Перед присутніми виступили голова Луцької «Свободи» Микола Федік, заступник голови Волинської «Свободи», депутат обласної ради Олександр Пирожик, депутат Луцької міськради Павло Дальничук («Народний контроль»), Юрій Моклиця («ЄС»). Основна претензія до Зеленського: здача держави та повна управлінська бездарність.

Водночас депутат Олександр Пирожик (ВО «Свобода») згадав рішення щодо продажу української землі, який був ухвалений у ВР спільним консенсусом Зеленського та Порошенка.

Учасники акції ухвалили резолюцію, в якій вимагають від влади зупинити повзучу здачу національних інтересів та політику повернення колишніх регіоналів.

Акція завершилася виконанням національного славня України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні нероби і лодирі влаштували акцію.
Відповісти
Сьогодні неділя, вихідний, тому люди і роблять те, що вважають за потрібне. А ти багато сьогодні напрацював? Чи також нероба і ледар?
Відповісти
Не твоє всране діло,хто я і,що я роблю. А ти з тої ж когорти.Тільки язиком молоти і з прапорами і плакатами людей будоражити."Патріоти"-провокатори.
Відповісти
Я хочу продати СВОЮ землю!!! (питання: я, як громадянин України, який ЗГІДНО віх законів України свою землю отримав....) хочу її продати. ЩО МЕНІ РОБИТИ??? Кожен, хто хоче писанути коментар, дайте відповідь собі: де ВАШІ 2,5га землі? гарантовані законодавством? Ви маєте на них держакт? Ні???
Відповісти
Хочеш продати, продавай державі а не латифундистам
Відповісти
Свобода продалась Коломойському, а тепер верещать стопреванш?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні