На Волині вшанували пам'ять загиблих Героїв України. ФОТО

0
-1
На Волині вшанували пам'ять загиблих Героїв України. ФОТО
Біля села Милятин Іваничівського району на Урочищі "Прощаниця" відбулись заходи із вшанування пам’яті загиблих козаків, вояків УПА, та воїнів, які загинули на Сході України.

Про це на фейсбук-сторінці написав голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь.

Адже сьогодні, 23 травня, - День вшанування пам’яті українців, які боролись за вільну й незалежну Україну.

"Герої серед нас, вони живуть у пам'яті віків! Учора, за доброю традицією, зібралися на Урочищі "Прощаниця", що в Завидівському лісі біля села Милятин. На цьому священному місці відбулись заходи із вшанування пам’яті загиблих козаків, вояків УПА, та воїнів, які загинули на Сході України", - пише Андрій Бадзюнь.

Також зазначає, що на заході вшанували пам’ять тих, хто поклав своє життя за мир та незалежність нашої держави хвилиною мовчання, а до підніжжя хреста та могил поклали живі квіти.

"У День Героїв ми згадуємо імена тих, хто поліг у нерівних боях, стоячи на захисті східних рубежів України. Вчора, ці травня, українці з шумом вшанували загиблих під Волновахою. Страшна звістка сколихнула тоді всю Україну, а найбільше Волинь. Ворог нанівець нищівний удар, внаслідок якого загинуло більше 10 наших земляків. Серед них уродженець села Милятин Михайло Грицюк. Разом із родиною Героя, духовенством відвідали могилу Михайла. Хай пам'ять про усіх Героїв живе вічно!" - йдеться у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні