У кущах ховав човен: на Волині прикордонники затримали контрабандиста. ФОТО

0
11
У кущах ховав човен: на Волині прикордонники затримали контрабандиста. ФОТО
На Волині прикордонники затримали контрабандиста. Чоловік не мав при собі жодних документів.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, у п'ятницю, 22 травня, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Амбуків», що у Волинській області, прикордонниками Львівського загону було виявлено громадянина України, який, знаходився поблизу кордону та не міг пояснити мету свого перебування у прикордонні. Жодних документів, які посвідчують особу, чоловік при собі не мав.

Порушника прикордонного режиму запросили у підрозділ для складання документів про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП, яке передбачає штраф.

В ході подальшого з’ясування обставин, прикордонники знайшли в кущах гумовий човен, помпу, одне весло, три паси з карабінами та шість поролонових накладок на взуття для подолання контрольно - слідової смуги. Ймовірно контрабандист хотів скористатися цими «хитрощами», а саме поролоновими накладками на взуття щоб непомітно перейти контрольно - слідову смугу, і тим, самим залишитися непомітним. Але, досвід, пильність прикордонників не дала можливість винахідливому контрабандисту здійснити свій злочинний намір.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні