У Франції діти на карантині знайшли золоті бруски вартістю в сто тисяч євро

0
-2
У Франції діти на карантині знайшли золоті бруски вартістю в сто тисяч євро
Двоє французьких дітей натрапили на золоті злитки під час будівництва фортеці в містечку Вендоме, куда сім'я поїхала на час карантину. Експерти оцінюють знахідку в понад сто тисяч євро.

Сім'я вирішила на час карантину наглянути за шістдесятирічним родичем та приїхала до нього в Центр-Валь-де-Луара. Через кілька днів після прибуття, діти вирішили побудувати форт і знайшли золото, повідомляє місцеве телебачення BFM.

"Діти запитали у свого батька, чим вони можуть скористатися. Він порадив взяти простирадла бабусі у невикористаному приміщенні біля будинку. Але замість того, щоб знайти там гілочки лаванди, вони знайшли два досить важких об’єкта", — розповів аукціоніст Філіпп Руєлак.

Допоки батько на власні очі не побачив бруски, він був впевнений, що вони знайшли антикварні тримачі ножів його матері. Кожен брусок важив близько кілограма.

Сім'я зв’язалася з місцевими аукціонерами, які підтвердили, що це золоті бруски. Злитки планують виставити на аукціон в аукціонному будинку "Rouillac" у Вендомі 16 червня. Вартість золота оцінили в понад 100 000 євро (108 979 доларів).

Філіп Руяк розповів, що золо придбала бабуся дітей у 1967 році, але з того часу загубила їх.

″Ми будемо чекати, коли ціни на золо зростуть трохи більше”, — сказав він.

Руяк додав, що на початку 2020 року кожен брусок буде коштувати близько 43 000 євро, але до червня їх вартість може вирости до 54 000 євро.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні