Волинянин розповів про свій шлях боротьби з коронавірусом

1
4
Волинянин розповів про свій шлях боротьби з коронавірусом
Волинянин Ігор Подзізей розповів про перебіг коронавірусної хвороби.

Про це він написав у фейсбуці.

Нагадаємо, ексдиректор володимир-волинської школи Ігор Подзізей збирається судитися з медиками, які розкрили журналістам лікарську таємницю.

Волинянин подякував багатьом знайомим і незнайомим людям за підтримку і, оскільки про його захворювання вже написали журналісти (хоча згодом прізвище з публікації видалили), вирішив розповісти, як виявив недугу і як діяв у цій ситуації.

Початок хвороби він описав так:

"Симптоми: відчув по обіді головний біль, поміряв вдома температуру була 37,3. На ніч вже було 38 чи й трохи більше.

На наступний день уже пішов по процедурі, що впроваджена в країні (вас не огляне ніхто, окрім сімейного лікаря). Зідзвонився з сімейним. Пішов на фільтр.

Окрім температури жодних інших симптомів не було! Жодних. Особливо про тих, що пишуть, розповідають чи показують по ТБ.

Ні кашлю, ні нежиті, ні задишки, горло не боліло. В легенях чисто. Саме це стало приводом, що тест спочатку робити не захотіли. Але я мав знати і відкинути цю версію, бо ж пандемія в світі. Тому довелося шукати можливості.

Експрес-тест був від'ємний. Відібрали і так званий ПЛР.
І почалося очікування та лікування ГРВІ. Симтоматика інша, окрім температури, не проявлялася.

Отже, вдень 37 - 37,7 на ніч 38,2 - 38,5. Чай, таблетки, гарячі чашки, порошки.

Збивав парацетамолом. Після 4-х днів додали антибіотик (таблетований) та зробили знімок.

Лікаря вже не було, але хлопці сказали, що нічого подібного на запалення немає і щоб не переживав. Потім описав - сказали бронхіт.
Найбільше, що не температурив - це з вечора до обіду наступного дня.

Один раз навіть вирішив, що нарешті одужав - почав хазяйнувати - приводити до порядку себе і оселю. Але на ніч температура приходила.

Спочатку невисока – 37,5, а потім знову 38 і вище.

За 5 днів змінив таблетований антибіотик на ін'єкційний.
Весь час чекав результат тесту.

На 9 день від здачі тесту, орієнтовно о 21 годині, отримав дзвінок від сімейного лікаря. Відразу зрозумів, що з хорошим так пізно не телефонують... Це була неділя.

Симптомів інших так і не з'явилося. Інколи пшикав ніс. І відкашлював гнійні кульки, але був цьому лише радий, бо рахував, що нарешті щось зрушив і почалось одужання.

На 11 день хвороби прийняв рішення лягти в лікарню".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я повністю підтримую цього чоловіка, у нас в сім"ї, була точно така ж сама ситуація. Лікарям ми не потрібні. Вони зараз побоюються пацієнтів з кашлем, температурою та задишкою у грудях. За що тільки гроші їм платять не розумію. Дзвониш на 103 у медзаклад чи до сімейного лікаря то спочатку все перепитають чи ми не приїхали із-за кордону, ні кажу, потім про стан сім"ї, де працюємо, все випитають, потім кажуть чекайте ми зателефонуємо. І ніхто не дзвонить півдня. Наступного дня одне і теж, чекайте ми передзвонимо, ми передзвонимо чекайте. А коли прийдеш у лікарню то по 5-6 днів стоїш у черзі та ходиш по кабінетах, і толку ніякого немає. Бардак, всі лікарі перелякані. Думаю тому, що ті лікарі та середній медичний персонал які безпосередньо контактують з інфікованими - отримують зарплату втричі більшою. А ці медичні працівники хто тільки приймає та сімейні лікарі обурені та скривджені що їм зарплату не збільшили. Ось вони і бунтують не бажають приймати хворих на ГРИП, ГРВІ та із запаленням легенів бо думають, а може у нього коронавірус. А все від того, що не медики не ми пацієнти не захищені у правовому та матеріальному полі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні