У Києві чоловік хотів присвоїти квартиру, виділену ветерану АТО

0
18
У Києві чоловік хотів присвоїти квартиру, виділену ветерану АТО
У Києві повідомили про підозру чоловіку, який підробив свідоцтво про право власності та намагався незаконно заволодіти квартирою, виділеною ветерану АТО.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"…повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 190 КК України громадянину, який намагався незаконно заволодіти квартирою, що перебувала в державній власності та була виділена в користування ветерану АТО", - сказано у повідомленні.

Встановлено, що 26 лютого 2020 підозрюваний звернувся до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу, подавши останньому підроблене свідоцтво про право власності на квартиру у житловому будинку у Голосіївському районі столиці для проведення державної реєстрації права власності на своє ім’я. Проте нотаріус відмовив в державній реєстрації права власності на вказану квартиру у зв’язку з отриманням інформації від уповноваженого органу про те, що надане для правочину свідоцтво насправді не видавалось.

Зазначається, що слідчим спільно з прокурором та оперуповноваженими сектору спеціальної поліції Шевченківського управління поліції 21 травня 2020 проведено обшук за місцем проживання підозрюваного, в ході якого вилучено документи, пов’язані із підготовкою та вчиненням кримінального правопорушення.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. На майно, що було предметом вчиненого кримінального правопорушення, за клопотанням прокурора накладено арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні