Пустовіт пояснив, чому в Луцьку зросла кількість хворих на коронавірус

0
2
Пустовіт  пояснив, чому в Луцьку зросла кількість хворих на коронавірус
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт вважає, що збільшення кількості випадків інфікування коронавірусом серед лучан – це наслідок їхньої безвідповідальності.

Про це говорили у четвер, 21 травня, на черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Після відновлення роботи ринків, магазинів та закладів загального користування в умовах першого етапу послаблення карантинних обмежень, спостерігається зростання захворюваності у місті та в цілому на Волині.

Пресслужба Луцькради пише, що основні причини – нехтування засобами індивідуального захисту, збільшення кількості контактів між людьми, недотримання вимог карантину.

"Сьогодні, як ніколи, важливо скоординувати зусилля, бути максимально відповідальними. Зросла кількість нових випадків, збільшилося число підозр, які чекають підтвердження. На жаль, це результат безвідповідальності багатьох громадян, адже чимало з них сприйняли пом’якшення карантинних обмежень досить легковажно. Та небезпека підкралася ще ближче. Не втрачаймо пильності, аби не допустити подальшого зростання захворюваності", – наголосив Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні