На Волині останній дзвоник продзвенить онлайн: учнів і батьків запрошують на свято

1
4
На Волині останній дзвоник продзвенить онлайн: учнів і батьків запрошують на свято
Щороку у четверту п'ятницю травня у школах відзначали свято "Останнього дзвоника". Цьогоріч через карантин урочистостей у навчальних заклах не відбудеться. Однак захід організують онлайн. Щоб відвідати його змогли й працюючі дорослі, початок "лінійки" перенесли на вечір.

Вітатимуть учнів і випускників, батьків і викладачів імениті вокалісти й артисти з різних куточків України та світу в форматі вже сьомого "Домашнього онлайн-концерту", повідомили організатори заходу.

Нагадаємо, завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень інститутут післядипломної освіти Алла Корнейко розповіла, що у волинських випускників цьогоріч не буде останніх дзвоників та випускних. Одинадцятикласники отримають шкільні атестати без традиційного останнього дзвоника.

Долучиться до урочистої частини з авторською композицією й "зірковий" юнак з Жидичина Роман Ковальчук.

"Хедлайнерками" стануть SHY й U:LAV .

"Команда проєкту підготувала глядачам і глядачкам особливе шоу з приємними сюрпризами", – розповіли ведучі проєкту Олександр Кахай й Юлія Прилуцька.

На "останньому дзвонику онлайн" обіцяють пісні, танці, вірші, учнівські флешмоби й інтерактиви.

На гостей "свята" очікують й практичні поради від профільних спеціалістів щодо того, як зробити прийдешнє літо цікавішим, безпечнішим, креативнішим, смачнішим і здоровішим. Показовий майстер-клас проведе тренер міжнародного рівня Марголін Андрій.

Для повноти й атмосферності заходу, його трансляція відбуватиметься з однієї шкіл.

Почнеться "останній дзвоник" у п'ятницю, 22 травня 2020 о 18:00, а його трансляція буде доступною за посиланням.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прекрасна ідея! Тільки навчання закінчується 29 травня! Трохи поспішили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні